Shëndeti

Parandalimi i problemeve shëndetësore

Mënyra se si jetojmë dhe sa të mirë e kemi shëndetin, shpesh janë të lidhura në mes veti.

  • Nëse marrim ushqim të shëndetshëm dhe jemi fizikisht aktivë, kemi një shans më të madhe për të qëndruar të shëndosh më gjatë.
  • Nëse nuk pimë duhan, shanset për të marr kancerin dhe sëmundjet kardiovaskulare janë të vogla.
  • Në Norvegji thuhet se, një shaka e mirë, zgjatë jetën.

Jente som spiser eple Folk på tur

LØS OPPGAVENE